Blog

Τι είναι τα συμβατά μελάνια για εκτυπωτή;

Η αγορά συμβατών μελανιών ή toner για εκτυπωτή είναι μια επιλογή που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα αναλόγως του τύπου αναλώσιμου που θα διαλέξετε. Μπορείτε να επιλέξετε αυθεντικά μελάνια εκτυπωτών της εταιρείας που επιθυμείτε (Hp,Canon κ.α.) ή συμβατά.

Σε αυτό τον οδηγό αγοράς θα μιλήσουμε για τα συμβατά μελάνια και toner με σκοπό να βοηθήσουμε τον κάτοχο ενός εκτυπωτή να διαλέξει τον τύπο μελανιών που ταιριάζει στις καθημερινές του ανάγκες.

Τι είναι τα συμβατά μελάνια;

Είναι αναλώσιμα εκτυπωτών τρίτων κατασκευαστών με συγκεκριμένες προδιαγραφές και πρότυπα,όπως οι μεγάλες γνωστές εταιρείες κατασκευάζουν.Μπορείτε δηλαδή να αγοράζετε συμβατά μελάνια Canon και συμβατά μελάνια HP που θα ικανοποιήσουν πλήρως τις απαιτήσεις σας για εκτύπωση.

Η ποιότητα της εκτύπωσης εξαρτάται από τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά τη κατασκευή και από την αποτελεσματικότητα του εργοστασίου καθώς στις περισσότερες γραμμές παραγωγής υπάρχει ο ανθρώπινος παράγων. Υπάρχουν συμβατά που έχουν ξεπεράσει τα γνήσια σε όγκο και σε ποιότητα εκτύπωσης ,υπάρχουν όμως και συμβατά πολύ χαμηλής ποιότητας. Οι κατασκευαστές γνησίων για να ξεπεράσουν το πρόβλημα αναπτύσσουν συνεχώς νέες τεχνολογίες, καινοτομίες και κατοχυρώνουν με παγκόσμιες πατέντες τα προϊόντα τους.

αγορά συμβατών μελανιών tonerhellas

Τα συμβατά μελάνια ή toner δεν είναι απομιμήσεις αναλώσιμων προϊόντων.

Όλα τα αναλώσιμα συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας  και καθένα κατασκευάζεται έτσι ώστε να αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη μάρκα και μοντέλο εκτυπωτή.Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε το κατάλληλο για το μοντέλο σας εδώ.

Κατηγορίες

Τα συμβατα μελάνια μπορεί να είναι :

  • εργοστασιακά κατασκευασμένα με υψηλά πρότυπα ποιότητας (μπορούμε να αναφέρουμε ποια πρότυπα)
  • ανακατασκευασμένα (refurbished)
  • αναγομωμένα

Στην tonerhellas διαθέτουμε  εργοστασιακά κατασκευασμένα συμβατά μελάνια που συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας και ποιότητας.

Η λύση ενός εργοστασιακά κατασκευασμένου συμβατού μελανιού ή toner είναι μια οικονομική επιλογή ενός ολοκαίνουριου αναλώσιμου με όλες τις πιστοποιήσεις που το συνοδεύουν. Η αγορά αυτή μπορεί να σας εξοικονομήσει έως και 80% των χρημάτων που θα διαθέτατε για αγορά αναλώσιμων εκτυπωτών.

Χάνει την εγγύηση ο εκτυπωτής μου όταν χρησιμοποιώ συμβατά μελάνια;

Οι μεγάλες εταιρίες κατασκευής εκτυπωτών δεν συνδέουν την εγγύηση του μηχανήματος με τα αναλώσιμα μελάνια ή toner που αγοράζετε. Μπορείτε να επιλέγετε προϊόντα για τον εκτυπωτή σας ,ακολουθώντας πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.

Προσοχή: Πάντα διαβάζουμε το φυλλάδιο χρήσης των προϊόντων που αγοράζουμε για να ενημερωθούμε έγκυρα για την εγγύηση και τους όρους χρήσης που το συνοδεύουν.

Καλάθι Αγορών

Αναζήτηση Toner

Η μηχανή αναζήτησης μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το τόνερ που ταιρίαζει στoν εκτυπωτή σας

Αναζήτηση Προϊόντων

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε